Polițiștii Biroului Poliție Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au intervenit la un accident rutier produs pe A1, la km. 274+200m, între Săliște și Apoldu de Jos, pe sensul Sibiu – Sebeș.

”Din primele cercetări a rezultat că, pe fondul neatenției în conducere, șoferul unei autoutilitare conduse pe banda 1, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din jud. Alba, a intrat în coliziune cu autoturismul condus în fața sa de către un bărbat în vârstă de 69 de ani, din jud. Hunedoara.” transmite IPJ Sibiu.

Impactul a dus la vătămarea corporală gravă a șoferului autoturismului. Testarea alcoolscopică a șoferului autoutilitarei a indicat un rezultat de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ISU Sibiu intervine de urgență pe A1 între localitățile Săliște și Apoldu de Jos la un accident rutier, în care sunt implicate două autovehicule. La fața locului au fost mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic și o autospecială de stingere. Echipajele au extras din autoturism un bărbat de aproximativ 70 de ani, blocat în interior, inconștient în stop cardio-respirator. Bărbatul este transportat la UPU Sibiu.

Publică un comentariu

Comentariu