Ziua de marți a fost una a accidentelor în județul Sibiu. La Cisnădie o fetiță de numai opt ani a murit după ce a fost strivită de o mașină. Pe DN14 la Șura Mare trei mașini s-au tamponat. În fine în Sibiu, două autoturisme au fost distruse de bucăți de zid căzute de pe o casă.

Primul accident a avut loc la Cisnădie în jurul orei 14.00. O fetița de opt ani a fost lovită de o mașină condusă de un tânăr de 19 ani la Cisnădie. Fata a decedat la două ore după accident la spital. Pe rețelele de socializare locuitorii din Cisnădie s-au scandalizat (Vedeți AICI informații complete și FOTO).
Au apărut și primele imagini de la accident VEDEȚI AICI FOTO DE LA ACCIDENT!
CITEȘTE ȘI: FOTO de la accidentul mortal din Cisnădie – Fetița a fost lovită în plin în timp ce se juca
Al doilea accident s-a produs marți după amiază pe Drumul Național 14 între localitățile Șura Mare și Slimnic la kilometrul 12+500. Trei mașini au fost avariate și o persoană a ajuns la spital (Vedeți AICI FOTO și informații mai multe).
CITEȘTE ȘI: UPDATE FOTO Accident pe DN14 la Șura Mare. Două persoane rănite
Un incident grav s-a produs și în municipiul Sibiu în jurul orei 13.00. Mai multe autoturisme au fost avariate pe strada Ion Rațiu din Sibiu. Bucățile desprinse dintr-o clădire au căzut pe cel puțin două autoturisme (VEDEȚI aici foto, video și informații complete).
CITIȚI ȘI: UPDATE VIDEO FOTO – Mașini avariate de bucăți căzute de pe o clădire pe strada Ioan Rațiu
Primăria Sibiu a decis de altfel să amendeze proprietarii imobilului pentru producerea acestui incident (DETALII AICI).
CITEȘTE ȘI: FOTO Accidentul de la Cisnădie – Fetița a murit la spital. Oamenii fac scandal!

Publică un comentariu

Comentariu