În perioada 15 – 18 mai 2023, în municipiul Mediaș au fost organizate diferite activități pentru a marca „Săptămâna Națională a Voluntariatului“, eveniment ce se desfășoară anual, în întreaga țară. 

La nivel local, în fiecare zi a perioadei amintite au fost organizate acțiuni de igienizare și înfrumusețare la Cimitirul Eroilor din localitate, la care au participat atât voluntari din oraș, cât și reprezentanți ai Unității Militare 01810 Mediaș. Toate persoanele implicate au desfășurat activități constând în curățarea întregii zone, vopsirea balustradelor, a băncilor și a gardurilor, precum și plantarea de flori.

De asemenea, elevi ai Colegiului  „Școala Națională de Gaz“ Mediaș s-au alăturat manifestării dedicate voluntariatului și au pictat zidul din curtea Grădiniței cu Program Prelungit „Pinocchio“, pentru a le oferi copiilor șansa de a se juca într-un mediu cât mai atractiv.

Mulțumim tuturor celor care au luat parte la derularea „Săptămânii Naționale a Voluntariatului“ și care au participat la acțiunile menite să atragă atenția asupra importanței voluntariatului și a celor care se implică în mod activ în acest domeniu.

Publică un comentariu

Comentariu