Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO Bucurie, lacrimi și îmbrătișări, în ultima zi de școală la Liceul Axente Server din Mediaș

14 iunie, o ziua mult așteptată de toți elevii a venit o dată cu vara. A fost ziua in care clopoțelul a sunat pentru ultima dată in anul școlar 2018-2019 și a anunțat inceputul vacanței. A fost in același timp și ziua bilanțurilor, in care anul școlar s-a incheiat prin festivitatea de premiere a celor mai buni elevi dintre cei buni.

Acest lucru s-a intâmplat și la Liceul Teoretic Axente Sever. In prezența părinților și a părintelui protopop Achim Sărășan, festivitatea de incheiere a anului școlar a inceput prin premierea elevilor care au obținut rezultate extrașcolare deosebite și au reprezentat cu cinste unitatea noastră de invățământ la olimpiade, concursuri și simpozioane naționale și internaționale.
Ulterior fiecare diriginte din clasele IX-XI i-a premiat pe elevii merituoși care s-au distins prin rezultate extraordinare la invățătură in anul școlar 2018-2019.
Dacă elevii claselor IX-XI au parte de o vacanță binemeritată, emoțiile își vor spune cuvântul in săptămânile următoare pentru absolvenții școlilor gimnaziale și respectiv ai claselor a XII-a. Pentru ei urmează Evaluarea Națională, respectiv probele scrise ale examenului de bacalaureat.
Conducerea Liceului Teoretic „Axente Sever”, împreună cu profesorii instituției noastre de învățământ, urează tuturor elevilor vacanță plăcută, iar pentru absolvenți mult succes la examenul maturității.

loading...

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet