Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO: Campania „Donează un ghiozdan” a ajuns la final

80 de copilași au primit câte un ghiozdan echipat cu rechizite, produse de igienă, câte o jucărie, îmbrăcăminte sau încălțăminte, pentru a putea merge la școală sau grădiniță.

Acest lucru a fost posibil în cadrul campaniei „Donează un ghiozdan” desfășurată de subfiliala Mediaș a Crucii Roșii, ajunsă la a V-a ediție. Au beneficiat de acest ajutor copii din Mediaș si satele vecine: Ighiș,Târnava, Agârbiciu, Șoala, Șmig, Velț și Boian.

„Din păcate nu sunt puține cazuri în care, din cauza lipsurilor materiale și a problemelor de acasă, copiii nu frecventează școala și în cele din urmă o abandonează. Prin această campanie încercăm prevenirea și reducerea abandonului școlar, considerând că fiecare copil are dreptul la educație. Mulțumim mult tuturor celor care au fost și în acest an alături de noi, celor cărora le pasă, care prin gestul lor au adus o raza de lumină și bucurie pe fețele copilașilor. Mulțumim și voluntarilor implicați”, au declarat reprezentanții subfilialei Mediaș a Crucii Roșii.

loading...

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet