Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO – Cea mai periculoasă trecere de pietoni din Mediaș iluminată

Pe data de 5 august 2017, pe Șoseaua Sibiului din Mediaș a avut loc un accident teribil de circulație.

Aproape de miezul nopții, Șoseaua Sibiului din municipiul Mediaș a fost pista unei curse de mașini ilegale, care a rezultat moartea unui tânăr de 23 de ani. Andrei Moga aflându-se în traversarea respectivei treceri de pietoni, a fost lovit în plin de către un autoturism condus cu o viteză mult prea mare peste cea legală, șoferul fiind Mihai Lukacs.

A trecut aproape un an de la ziua accidentului, iar cel vinovat pentru moartea lui Andrei Moga se află acasă, scăpând de arest la domiciliu.

În urmă cu două săptămâni Mihai Lukacs a reușit să convingă judecătorii după nenumărate încercări, că poate să fie scape temporar de arestul la domiciliu. Avocații acestuia au apelat la două trucuri des uzitate și în alte cauze la noi în țară.

Medieșanul Mihai Lukacs iese din casă la serviciu și la dentist

Mai exact i s-a permis lui Mihai Lukacs să meargă la locul de muncă, respectiv la garajul din spatele blocului, în zilele de luni – vineri ale fiecărei săptămâni, între 8.00 și 16.00. Acesta este însă obligat să se întoarcă imediat la domiciliu.

VIDEO – Familia tânărului ucis pe trecerea de pietoni se revoltă. Se tem că șoferul criminal va scăpa nepedepsit

Mai mult pentru că s-ar părea că ar avea probleme dentare, inculpatului i s-a permis ca în 12, 16 și 19 aprilie să meargă la un cabinet de medicină dentară de pe Șoseaua Sibiului la Mediaș.

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet