Magistrații medieșeni s-au inmuiat și au relaxat regimul de aret la domiciliu al medieșeanului Mihai Lukacs, care în 5 august 2017 în timp ce participa la o cursă ilegală de mașini a lovit în plin un tânăr ce traversa regulamentar strada în Mediaș și l-a ucis pe loc.

În urmă cu două săptămâni Mihai Lukacs a reușit să induioșeze judecătorii după nenumărate încercări, că poate să fie scape temporat de arestul la domiciliu. Avocații acestuia au apelat la două trucuri des uzitate și în alte cauze la noi în țară. I s-a permis lui Mihai Lukacs să la muncă, respectiv la garajul din spatele blocului, în zilele de luni – vineri ale fiecărei săptămâni, între 8.00 și 16.00. Acesta este însă obligat să se întoarcă imediat la domiciliu.
Mai mult pentru că s-ar părea că ar avea probleme dentare, inculpatului i s-a permis ca în 12, 16 și 19 aprilie să meargă la un cabinet de medicină dentară de pe Șoseaua Sibiului la Mediaș.
Iată mai jos solutia pe scurt dată de Judecătoria Mediaș: ’’În baza dispoziţiilor art. 221 al. 6 din Codul de procedură penală admite cererea formulată de inculpatul: LUKACS MIHAI – MIREL şi în consecinţă :1. Permite inculpatului să părăsească imobilul din Mediaş, str. Vlădeasa pentru prezentarea la locul de muncă – garajul din spatele blocului – în zilele de luni-vineri ale fiecărei săptămâni, începând cu ora 8:00 şi până Ia ora 16:00, cu întoarcere imediată la acest domiciliu. 2. Permite inculpatului să părăsească imobilul din Mediaş, str. Vlădeasa, în datele de 12 aprilie 2018, ora 10:00, 16 aprilie 2018, ora 10:00 şi 19 aprilie 2018, ora 10 pentru a se prezenta la Cabinet Medical Individual de Medicină Dentară Dr. Szatmari Alex-Matei cu sediul în Mediaş, Şoseaua Sibiului, nr. 21, ap. 3, parter, jud. Sibiu.În baza art. 275 alin. 3 din Codul de procedură penală cheltuielile judiciare rămân in sarcina statului.Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru cei prezenţi şi de la comunicare pentru cei lipsă’’. Mai multe detalii  pe Ora de Sibiu

Publică un comentariu

Comentariu