Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO Încă un semafor va fi pus în funcțiune într-o zonă aglomerată a Mediașului

Roman 300

Intersecția străzilor Gravorilor și Sticlei cu Șoseaua Sibiului este un adevărat coșmar pentru șoferii care doresc să pătrundă în Șoseaua Sibiului spre direcția Sibiu.

Ora de Mediaș a luat legătura cu Direcția Tehnică a Primăriei Mediaș despre această problemă cu care șoferii medieșeni se confruntă zilnic.

Realizare unui sens giratoriu în această zonă, este exclusă, deoarece nu permite realizarea acestuia din cauza dimensiunilor insuficiente pentru realizarea unui sens giratoriu pe Drumul Național 14.

Municipalitatea medieșeană intervine cu o idee pentru fluidizarea traficului în această zonă. Proiectul de” Modernizare, reabilitare și extinderea traseelor de transport public – electric” proiect finanțat din fonduri nerambursabile prin programul operațional regional 2014-2020, va aduce un plus șoferilor din oraș.

”Reducerea emisiilor de carbon în zonele urbane bazată pe Planurile de Mobilitate Urbană, care se va finaliza până la data de 31.05.2022, va introduce semaforizarea inteligentă (sistem de management adaptiv al traficului) în zona trecerii de pietoni situate pe Șoseaua Sibiului între strada Gravorilor și strada Sticlei. Totodată menționăm că, lățimea șoselei Sibiului nu permite realizarea unui sens giratoriu la dimensiunile cerute de normative pe drumurile naționale.” Spun reprezentanții ai Primăriei Mediaș

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet