Ora de Mediaș
Știri în direct

Vești bune pentru șoferii din Mediaș – Vom avea sistem de semaforizare inteligent la Podul CFR

Roman 300

Ora de Mediaș a luat legătura cu Direcția Tehnică a Primăriei Mediaș vorbim despre infrastructura Mediașului și mai ales două intersecții aglomerate din oraș.

Traficul în intersecția de la Podul CFR este extrem de aglomerată la orele de vârf, se formează coloane imense din cauza sistemului de semaforizare. Există zile când sistemul de semafoziare pică, iar traficul devine extrem de aglomare și foarte mulți șoferi devin nervoși.

”Municipalitatea prin proiectul de ”Modernizare, reabilitare și extinderea traseelor de transport public – electric” proiect finanțat din fonduri nerambursabile prin programul operațional regional 2014-2020, axa prioritară 3, prioritate investiții 4c, obiectiv specific
Reducerea emisiilor de carbon în zonele urbane bazată pe Planurile de Mobilitate Urbană, care se va finaliza până la data de 31.05.2022, va introduce semaforizarea inteligentă (sistem de management adaptiv al traficului). Zona podului CFR este complet semaforizată, urmând ca la finalizarea proiectului specificat mai sus, această semaforizare să fie modernizată, astfel încât să faciliteze fluența traficului.” spun reprezentanții Primăriei Mediaș.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet