[ad_1]

Pompierii medieșeni intervin sâmbătă seară pentru stingerea unui incendiu ce se manifestă într-un apartament dintr-un bloc în Mediaș. Au fost evacuați toți locatarii de la etajele trei și patru.

Şaptesprezece persoane au fost evacuate, sâmbătă seară, în urma unui incendiu care a izbucnit într-un apartament de la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Mediaş, judeţul Sibiu, anunță News. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale pentru stingerea focului care se manifestă într-una dintre încăperi. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, un incendiu s-a produs, sâmbătă seară, într-un apartament situat într-un bloc de pe strada Calafat din municipiul Mediaş.
Flăcările se manifestă într-una dintre încăperi, iar pompierii intervin cu mai multe autospeciale pentru stingere. Din cauza fumului, au fost evacuaţi locatarii de la etajele trei şi patru, în total, 17 persoane. Până la ora transmiterii acestei ştiri, nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar pompierii nu au stabiilit cauza producerii incendiului.

Source

[ad_2]

Source link

Publică un comentariu

Comentariu