Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO Intersecțiile care enervează cel mai rău șoferii in Mediaș

Dimineața la primele ore, intersecția străzii Gravorilor cu Șoseaua Sibiului devine o adevărată provocare pentru șoferii care traversează această zonă.

Șoseaua Sibiului fiind foarte circulată la orele de vârf și nu numai, șoferii care sunt nevoiți să iasă de pe str. Gravorilor pe Șoseaua Sibiului spre Sibiu sunt nevoiți să aștepte minute bune până la ieșire din intersecţie.

La fel și șoferii care vin dinspre centrul orașului și doresc să intre pe strada Gravorilor sunt nevoiți să aștepte minute bune până la intrarea pe strada Gravorilor. Traficul la orele de vârf, în municipiul Mediaș este foarte intens.

O altă problemă în trafic cu care medieșenii și nu numai se confruntă zilnic, intersecția semaforizată de la Podul CFR, unde la orele de vârf se creează cozi imense. Mai nou, șoferii care vin dinspre centrul orașul și merg spre cartierul Vitrometan, sunt nevoiți să cedeze trecerea celor care vin dinspre Moșnei spre Vitrometan. La orele de vârf, când traficul este intens se creează cozi mari cu șoferi nervoși.

Ce spune Primăria?
Până în acest moment, Primăria Mediaș nu a răspuns solicitării noastre prin email. În cazul în care Primăria Mediaș va răspunde mesajului nostru, îl vom face public.

loading...

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet