Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO Măsuri împotriva coronavirusului la Copșa Mică – Străzile au fost dezinfectate

Începând de miecuri, 25 martie 2020, persoanele în vârstă de peste 65 ani au dreptul de a ieși la cumpărături, medic şi farmacie doar în intervalul orar 11-13!

”Trebuie să înțelegem că situația este extrem de gravă şi va fi de lungă durată. Perseverenţa, disciplina şi întrajutorarea vor face diferența. Astăzi avem în oraș 35 de familii în auto-izolare (105 persoane). Au fost amendate două persoane pentru nerespectarea regulilor de auto-izolare şi una pentru părăsirea locuinței după ora 22.” spun reprezentanții Primăriei

La Copșa Mică sunt 684 de persoane în vârstă de peste 65 de ani, dintre care 350 locuiesc singuri. Până în prezent, doar o singură persoana s-a inscris campaniei de sprijin.

În grupul de voluntari format „Umăr la umăr contra virusului – voluntar 2020” s-au mai înscris 3 voluntari: Pop Iosif Florentin (consilier local), Matefi Rezso şi Roşca Radu, le mulțumim mult! Orice ajutor e bine venit! Acest grup este coordonat de reprezentantul Primăriei: Mohan Adrian.

S-au mai făcut donații de alimente: firma Comay (farmacia Aphoteka)(conserve de carne şi pateu), Mihai Mihaela (conserve de carne şi cârnaţi cu fasole), Roşca Radu ( ulei, paste, zahar şi conserve de pateu).

”Încă nu sunt cazuri testate pozitiv în județul Sibiu, dar începând de astăzi viceprimarul orașului a demarat procedura de stropire cu soluție biocidă (dezinfectant), ca măsură de prevedere! Mulțumim Poliției, echipajului SMURD, Pompierilor şi Voluntarilor care formează în aceste zile prima linie de apărare!Faceți cumpărături o dată la 7 zile!” au adăugat reprezentanții primăriei Copșa Mică.

 

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet