Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO: Rezultate spectaculoase pentru sportivii de la Liceul „Axente Sever”

Al doilea sfârșit de săptămână al lunii octombrie a adus participarea elevilor Liceului Teoretic „Axente Sever” la diferite competiții de karate, kickboxing sau handbal.

Axentiștii s-au intors cu medalii de la Bistrița sau Chitila, și chiar dacă la handbal echipa de junioare 1 a suferit o infrângere in campionat, jocul axentistelor indrumate de antrenorul Mihai Moldovan incepe să funcționeze tot mai bine după plecarea unor jucătoare precum Andreea David sau Rafaela Duțu.

Camelia Streza din clasa a XII-a Științe Sociale a participat sâmbătă 12 octombrie la Cupa Armura Mix Kombatla kickboxing, competiție găzduită de Sala Polivalentă din Bistrița. Camelia a obținut medalia de aur la acest concurs la categoria minus 55 kilograme adulți, contribuind la salba de medalii obținute de sportivii clubului Dragon Fight Academy Mediaș.

Tot medalii de aur, de data aceasta la karate WUKF, au obținut și axentiștii care au participat sâmbătă 12 octombrie laediția a 8-a a Cupei Chitila. Iulia Ivan la categoria 16-17 ani și Mihai Toma la categoria 14-15 ani au obținut medalii de aur, in vreme ce Andrei Toma a obținut argintul la categoria 14-15 ani.

După cum se știe, Andrei și Mihai Toma sunt elevi in clasa a IX-a Filologie intensiv Engleză iar Iulia Ivan este in clasa a X-a Științele Naturii intensiv Engleză. Cei 3 axentiști sunt componenți ai clubului CS Ippon Medaș, fiind antrenați de Dora Maria Hanga și de Dorin Țichindelean.

Ziua de 13 octombrie s-a dovedit una cu ghinion pentru componentele lotului de junioare 1 ale clubului de handbal CSȘ Mediaș. Jucătoarele pregătite de antrenorul Mihai Moldovan au fost invinse pe teren propriu de HCM Craiova cu scorul de 44-30. Este de remarcat imbunătățirea relațiilor de joc dintre handbalistele axentiste, odată cu retragerea unor jucătoare importante care au trecut intre timp la categoria senioare.

Din lotul CSȘ Mediaș fac parte axentiste precum Andreea Duma, Andreea Popescu, Teodora Paucean, Denisa Szabo, Adina Nicoară, Alexia Jiga, Daciana Rus, Adina Tudor sau Mădălina Luca. Următorul joc al handbalistelor de la CSȘ Mediaș va avea loc duminică 20 octombrie in deplasare, in compania formației LPS Slatina.

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet