Ora de Mediaș
Știri în direct

Tragedie la Laslea – O tânără familie din Mureș a pierit pe DN14

Doi tineri, soț și soție au murit pe loc sâmbătă seara pe DN 14, între Mediaș și Sighișoara. Accidentul de circulație s-a petrecut sâmbătă seara pe DN 14, la km. 80. În zona localitatii Laslea, șoferul unui autoturism ce mergea spre Sighisoara a intrat pe contrasens și a lovit din plin o altă mașină ce circula normal pe banda spre Mediaș.

Împactul i-a fost fatal tânărului de 23 de ani care a intrat pe contrasens. Alături de el și-a pierdut viața și soția lui, aflată pe locul din dreapta, o tânără de aceeași vârstă. Ambii sunt din județul Mureș.

Traficul a fost blocat total în timp ce cei doi pasageri din mașina ce circula regulamentar sunt preluați de serviciile medicale de urgență. Echipajele de salvare au găsit la locul accidentului pe cei doi tineri soț și soție, deja decedați. Alte două victime au fost evaluate si monitorizate de echipajele SAJ si Smurd. Un bărbat de 25 ani din Mures șoferul mașinii ce circula pe sensul opus prezintă  un traumatism toracic și suspiciune de fractură a piciorului drept. Pasagerul aceleiași mașini, un tânăr de 24 ani, tot din Mureș, prezintă fractură de bazin.Victimele au fost preluate de echipajul SAJ și Smurd sosite de la Sighișoara si transportate la UPU Tg Mures. Traficul este blocat total până la încheierea cercetărilor la fața locului efectuate de Poliția Rutieră.

 

Cpmentariile sunt închise

Nu mai esti conectat la internet