Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO Un Mercedes s-a suit peste un Fiat – Nu a fost nimeni rănit

Evenimentul rutier s-a produs la sensul giratoriu de la intrarea din Sibiu dinspre Mediaș. Două mașini au blocat traficul preț de câteva minute.

Șoferului unui autoturism Mercedes a realizat o cascadorie demnă de un film. A reușit să se urce pentru un alt autoturism care circula regulamentar în sensul giratoriu.

În urma acestui eveniment rutier, nimeni nu a fost rănit, fiind vorba doar de pagube materiale. Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr, politiștii rutieri au soluționat evenimentul rutier ca fiind tamponare. Șoferii au fost îndrumați să se prezinte la secția de poliție, însă pana la această oră nici unul nu a ajuns la Biroul Rutier.

Cauzele evenimentului rutier nu se cunosc, însă, judecând după imagini, poate fi vorba fie despre o neacordare de prioritate, fie despre viteza mult prea mare în sensul giratoriu.

Șoferii sibieni s-au amuzat pe seama tamponării
La scurt timp după producerea tamponării, mai multe imagini au fost publicate pe Facebook, în grupul Info Trafic Jud. Sibiu. Comentariile sibienilor nu au întârziat să apară. „A vrut să facă schimbul de ulei”, „Mețanul are în opțiuni și lovituri de karate” sau „A vrut să facă ca în filmele Fast and Fourios, dar i-a ieșit ca în filmele cu proști” sunt unele dintre ele.

Sursă foto: INFO Trafic jud. Sibiu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet