Vineri după-amiază, la sediul PSD din municipiul Mediaș, Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, directorul CNAIR, Narcis Neaga, senatorul Viorel Arcaș și candidatul PSD Sibiu pentru Parlamentul European, Mihai Macaveiu, împreună cu președintele PED Sibiu, Bogdan Trif au confirmat că în toamnă începe construcția centurii.

Parlamentarii PSD au fost prezenți pe șantierul tronsonului Copșa Mică – Blaj pentru a vedea stadiul lucrărilor la DN14B, unde se toarnă un covor asfaltic nou.

Vizita de lucru a continuat și la Micăsasa, acolo unde a fost finalizată și construcția unei căi ferate de mare viteză. În această zonă se va construi și un pod și o barieră semaforizată pentru fluidizarea traficului din zonă, spune președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif.

La sediul PSD Mediaș primul subiect de discuție a fost centura ocolitoare a Mediașului. Președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, ministrul transporturilor Răzvan Cuc și senatorul Viorel Arcaș au confirmat că lucrările pentru centura ocolitoare a Mediașului vor începe până la sfârșitul acestui an.

 

Join the Conversation

1 Comentariu

  1. Minciuni electorale. Senatorul promite de prin 2015 cu Dan Sova aceasta centura a orașului. Asa ne-am ales sa plătim din bugetul Mediașului drumul național

Publică un comentariu

Comentariu