Un grup de tineri din Blăjel și-au petrecut weekend-ul pe Valea Avrigului, mai exact în poienița de la” Medieșeni”.

Se pare că cei șapte ani de acasă, le lipsesc multora. Pe pagina de Facebook a Consilierului Local, Gheorghe Daniel au fost postate mai multe fotografii dintr-o poieniță de pe Valea Avrigului, cu multe gunoaie lăsate în spațiu verde.

”La Ora 14, am făcut o filmare în zonă, pentru un proiect de promovare a minei noastre de aur, Valea Avrigului. La finalul zilei, pe la ora 20, în drum spre casă, am observat ce au lăsat aceste primate în urma lor, în zona de la “Medieşeni”, după ce au plecat de la picnic. Gunoaie, o saltea jegoasă, pe care o folosiseră iniţial la camping, un foc plin de plasticuri arse, pet-uri şi alte mizerii” scrie Gheorghe Daniel-Stoica, consilerul Local Avrig pe Facebook.

”Este incredibil, pe Valea Avrigului exista puncte de colectare deșeuri, semnalizate corespunzător, pentru aceste fenomene. Am să fac toate demersurile posibile pentru a sancţiona astfel de comportament. Am să sesizez organele competente, pentru a le trimite acestor primate o scrisoare în poştă.” a mai adăugat consilierul local.

În urma acestui picnit pe Valea Avrigului, Primăria Avrig și Poliția Locală vor găsi o metodă proteja spațiile verzi rămase.

”Aceste practici trebuie sancționate. Dacă fiecare dintre noi contribuim într-un fel sau altul. Menționez că am adunat cât am putut, dar salteaua și multe alte mizerii au rămas la fața locului.” a declarat Daniel Stoica, consilier local la Avrig.

Publică un comentariu

Comentariu