La Ighișu Nou, până la finalul anului, vor începe câteva lucrări importante pentru locuitorii din sat. Primarul Mediașului, Gheorghe Roman, a avut o întâlnire cu cei de aici pentru a le explica în ce constau lucrările și cât vor dura. A atins însă și un subiect actual- cel al vaccinării anti covid.

În perioada următoare se vor desfășura licitațiile pentru lucrările importante din Ighișu Nou- reabilitare drumului către Mediaș și modernizarea școlii și grădiniței. Până la finalul anului primarul Gheorghe Roman spune că vor începe și lucrările efective, finanțate integral din fonduri europene nerambursabile.

”Întrucât în perioada următoare vor începe lucrări extrem de importante în satul aparținător Ighisul Nou, am avut o întâlnire cu medieșenii care locuiesc aici . Astfel, le-am adus la cunoștință faptul că în această perioadă sunt în derulare licitațiile iar până la sfârșitul anului viitor vor începe efectiv lucrările la :
– modernizarea drumului care face legătura între Mediaș și Ighis ( acesta fiind prevazut și cu o pistă pentru bicicliști ).
– reabilitarea școlii și a grădiniței din sat”, au fost explicațiile primarului.

Acestea nu au fost însă singurele subiecte discutate cu locuitorii din Ighiș.

”Un alt subiect discutat a fost legat de asigurarea lemnului de foc pentru iarnă, explicații în acest sens au dat reprezentanții Ocolului Silvic Mediaș
Nu în ultimul rând i-am îndemnat pe toți cei prezenți să se vaccineze, să se protejeze și să se informeze doar din surse autorizate”, a spus primarul.

Publică un comentariu

Comentariu