Ora de Mediaș
Știri în direct

FOTO – Vizită la stația de tratare a apei Mediaș – Micii vizitatori au fost impresionați

0

În cursul zilei de astăzi, luni, 29 octombrie 2018, la Stația de Tratare a apei din Mediaș au fost prezenți zeci de elevi de la Școala Gimnazială” Mihai Eminescu”.

Elevii însoţiţi de către profesoara Denişa Faloba, au fost dornici de ”povestea apei”, și au profitat din plin de activitățile din săptămâna” Școala Altfel” și au trecut pragul Stației de Tratare a apei din municipiul Mediaș.

Micii vizitatori au avut ocazia de a cunoaște mai bine pas cu pas toate etapele prin care apa brută devine apă potabilă. Toate etapele au fost foarte bine explicate, iar copii au fost foarte bucuroși de această vizită la Stația de Tratare a apei Mediaș.

”Ne-am bucurat cu toții de o zi frumoasă de toamnă, care le-a dat elevilor prilejul înțeleagă „drumul apei” și nouă posibilitatea de a le arăta celor mai tineri medieșeni eforturile pe care comunitatea și societatea Apa Târnavei Mari le fac pentru o apă bună și sigură, la robinetele consumatorilor. Ne bucurăm pentru interesul acordat, le mulțumim elevilor și cadrelor didactice și le urăm tuturor mult succes! Bineînțeles, îi mai așteptăm pe la noi!” spun reprezentanții Apei Târnavei Mari.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata