Ora de Mediaș
Știri în direct

Sedință de Consiliu Local la Primăria Mediaș – Transmitem în direct (ora 16:00)

0

Luni, 29 octombrie 2018, la şedinţa Consiliului Local Mediaș se vor discuta despre cele 43 de proiecte de hotărâre.

În cadrul acestei şedinţe se vor discuta de cele mai importante proiecte. Printre acestea se numără un proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local al listei de investiții și programul de investiții publice pe grupe și surse de finanțare pe trimestrul IV al anului 2018.

Proiectul de hotărâre privind execuţia bugetului local al Municipiului Mediaş pe trimestrul III 2018, un proiect de hotărâre privind acordarea unui împrumut temporar, de la bugetul Municipiului Mediaș, către Piața Agroalimentară și un proiect de hotărâre privind darea în folosință gratuită a unor spații situate în Mediaș, pe Aleea Comandor Dimitrie Moraru, în incinta fostei Școli de Aviație, aflate în domeniul public al municipiului Mediaș, în favoarea Ministerului Sănătății prin Serviciul de Ambulanță Județean Sibiu.

Tot la ședința acestei luni va fi discutat un proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului tehnic și indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiții” Reabilitare Secție Ginecologie” și proiectul de hotărâre privind aprobarea suplimentării bugetului de venituri și cheltuieli și suplimentarea programului de investiții și listei de investiţii a Spitalului Municipal Mediaș pe anul 2018.

Ședința din această lună a Consiliului Local Mediaș este programată luni, 29 octombrie, de la ora 16, în Sala “Daniel Thellmann” a Primăriei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata