[ad_1]

Drumuri și Poduri SA Sibiu, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu vă informează că la această oră se acționează cu toate cele 63 de utilaje cu lame și material antiderapant pe toate cele 8 zone care acoperă raza Județului Sibiu.

Se acționează pe zona 1 (Cristian – Săliște – Jina), zona 2 (Sibiu – Cisnădie – Păltiniș), zona 3 (Cisnădie – Sadu – Avrig – Poiana Neamțului), zona 4 (Cîrța – Arpașu – Bruiu), zona 5 (Chirpăr – Agnita – Bruiu), zona 6 (Dumbrăveni – Mediaș), zona 7 (Șeica Mare – Vecerd) și zona 8 (Loamneș – Păuca).
Pe raza Județului Sibiu carosabilul este acoperit cu un strat de 2-4 cm zăpadă afanată.
’’Vă informăm ca pe DJ 106A Sibiu – Păltiniș la această oră ninge și se acționeaza cu 3 utilaje cu lame și material antiderapant. Deoarece în acest moment circulația pe drumurile județene se desfășoară în condiții de iarnă rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție. Numărul de telefon la care se poate apela pentru sesizări și informații referitoare la starea drumurilor județene este 0269.210.884 (apelabil 24 de ore din 24’’, spun cei de la Drumuri și Poduri Sibiu.

Source

[ad_2]

Source link

Publică un comentariu

Comentariu