Zeci de copii au fost premiați cu o excursie la Grădina Zoologică de Ziua Mondială a Animalelor.

Asociația Dianthus a organizat un concurs de creație adresat elevilor din școlile generale din Mediaș și împrejurimi.

Au participat 69 de elevi de la şcolile din Mediaş si din Richis cu desene si eseuri foarte creative. Astfel, membrii asociaţiei noastre au hotărât premierea tuturor cu o excursie la gradina zoologica din Târgu Mureş pentru a putea vedea pe viu animalele îngrijite in acest loc.

In 27 si 30 Octombrie au avut loc cele doua excursii in care cei mici s-au bucurat sa vadă si sa interacţioneze cu animalele din Gradina Zoologica Mureş.

Evenimentul face parte din proiectul „Calendarul Verde”, implementat de asociaţia Dianthus cu sprijinul Rom gaz. Următorul eveniment din acest proiect va avea loc de Ziua Internaţională a Muntelui, in luna Decembrie 2018.

„La fiecare eveniment din calendarul ecologic am reuşit sa aducem in atenţia celor mici si a familiilor lor probleme de mediu sau sa promovam anumite deprinderi ecologiste. Ne bucuram ca le-am putut muta atenţia si creativitatea către natura, către mediu si către sport. Mulţumim Romgaz si Muzeul Gazelor Naturale pentru sprijinul acordat in implementarea acestor evenimente, felicitări celor mici pentru creativitatea cu care ne-au uimit si nu in ultimul rand mulţumim doamnelor profesoare pentru implicare”. Feri Teglas – coordonator proiect/preşedinte ATE Dianthus

Publică un comentariu

Comentariu