Sâmbătă, 3 noiembrie 2018, echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Școlar Mediaș a terminat la egalitatea partidă cu HCM Craiova, scor 30-30.

Handbalistele pregătite de către Maria Cândea au terminat la egalitate, scor 30-30. La pauză mare, cele două echipe au intrat la vestiar cu 16-16.

În lotul CSS Mediaș au evoluat mai multe eleve ale Liceului Teoretic Axente Sever, între care Andreea David și Sabina Duțu din clasa a XII-a Științe Sociale, Alina Tutelea din clasa a XII-a Instructor Sportiv, Daciana Rus din clasa a XI-a Științe Sociale sau Sorina Duma din clasa a XI-a Științele Naturii Intensiv Engleză. Acestora li se adaugă şi Adina Nicoară, fostă elevă axentistă, în prezent stabilită la Brașov.

Formația CSS Mediaș ocupă în acest moment locul 4 în campionatul de junioare 1 feminin, cu un total de 5 puncte şi un joc mai puțin disputat. Următorul joc al medieșenelor este programat sâmbătă 10 noiembrie în Sala Sportivă de la Școala Gimnazială nr. 5, împotriva liderului seriei E, Național Râmnicu Vâlcea.

Etapa viitoare, handbalistele Clubului Sportiv Școlar Mediaș vor primi vizita handbalistelor de la Național Rm. Vâlcea.

Publică un comentariu

Comentariu