Ora de Mediaș
Știri în direct

Urs la plimbare pe străzile din municipiul Mediaș

0

Sâmbătă dimineață în jurul orei 6:30 pe strada Baznei, un urs a sărit în fața unei mașini de poliție. Animalul s-a speriat și a fugit în zona parcului de lângă podul peste râul Târnava Marei, apoi pe dig.

Un urs s-a plimbat în voie prin municipiul Mediaș, județul Sibiu, trecând, într- zonă locuită, printr-un parc și pe lângă stadion. Polițiștii și jandarmii au reuşit să gonească animalul în pădure.

Șeful Poliției Locale Mediaș, Ilarie Sideraș, a declarat, sâmbătă, că ursul a fost zărit dimineață pe un trotuar, de către un echipaj care patrula prin oraș.

„Ursul a fost depistat de un echipaj de Poliție Locală. Au fost anunțați și jandarmii. Prima dată animalul s-a dus într-un parc de pe strada Baznei, la intrarea în oraș, apoi am mers pe malul Târnavei, a trecut Târnava prin apă, s-a întors pe partea cealaltă și, undeva în zona stadionului municipal, pe o pasarelă, a intrat în pădure, deoarece era dirijat cu lumini spre ieșirea din oraș, să intre în pădure”, a spus Sideraș.

Ursul a fost zărit dimineață și s-a plimbat prin oraș aproape o jumătate de oră, pe străzi locuite. Nu a produs pagube, fiind tot timpul dirijat din spate, spre pădure, de echipaje ale Poliției Locale și Jandarmeriei Sibiu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet