Sâmbătă dimineață în jurul orei 6:30 pe strada Baznei, un urs a sărit în fața unei mașini de poliție. Animalul s-a speriat și a fugit în zona parcului de lângă podul peste râul Târnava Marei, apoi pe dig.

Un urs s-a plimbat în voie prin municipiul Mediaș, județul Sibiu, trecând, într- zonă locuită, printr-un parc și pe lângă stadion. Polițiștii și jandarmii au reuşit să gonească animalul în pădure.

Șeful Poliției Locale Mediaș, Ilarie Sideraș, a declarat, sâmbătă, că ursul a fost zărit dimineață pe un trotuar, de către un echipaj care patrula prin oraș.

„Ursul a fost depistat de un echipaj de Poliție Locală. Au fost anunțați și jandarmii. Prima dată animalul s-a dus într-un parc de pe strada Baznei, la intrarea în oraș, apoi am mers pe malul Târnavei, a trecut Târnava prin apă, s-a întors pe partea cealaltă și, undeva în zona stadionului municipal, pe o pasarelă, a intrat în pădure, deoarece era dirijat cu lumini spre ieșirea din oraș, să intre în pădure”, a spus Sideraș.

Ursul a fost zărit dimineață și s-a plimbat prin oraș aproape o jumătate de oră, pe străzi locuite. Nu a produs pagube, fiind tot timpul dirijat din spate, spre pădure, de echipaje ale Poliției Locale și Jandarmeriei Sibiu.

Publică un comentariu

Comentariu