O greșeală a angajaților stației de alimentare Rompetrol din municipiul Mediaș le-a cauzat mari probleme mai multor șoferi care au alimentat miercuri, 17 iunie în jurul prânzului. 

Din neatenție sau neglijență angajații care deservesc Stația Rompetrol din Mediaș au lipit un colant care indica motorină, pe o pompă care alimenta în realitate cu benzină. Cel puțin doi medieșeni au alimentat la pompa respectivă cu benzină în timp ce mașinilor lor funcșionează pe motorină. Au plătit, au plecat și în scut timp am rămas pe marginea drumul în pană, pentru că benzina le-a dat motorul peste cap. În funcție de nivelul de motorină existent în rezervor, amestecul cu benzină poate fi face reparația extrem de costisitoare.

Șoferii care au suferit de pe urma greșelii au primit banii înapoi, dar reparația va costa și nu se știe cine va răspunde de aceste costuri.

Ora de Mediaș a contactat un service din oraș. Un mecanic ne-a explicat faptul că procedura în cazurile cele mai simple, în care motorul nu a avut de suferit alte daune, presupune scoaterea combustibilului din rezervor și schimbarea filtrului de motorină. Această intervenție este destul de costisitoare, mai ales dacă șoferul este grabit. Costul ajunge undeva între 80-100 de euro.

Publică un comentariu

Comentariu