Ora de Mediaș
Știri în direct

Gaz Metan a vândut primele abonamente pentru noul sezon – Câte mai sunt disponibile

Din păcate noul sezon competițional a început fără fani în tribune, așa cum s-a terminat și precedentul, iar asta în contextul pandemiei de coronavirus. Totuși, cei doresc să fie alături de jucători și să susțină echipa, deocamdată de acasă, din fața televizorului, au această posibilitate.

Fanii Gazului Metan au achiziționat 80 de abonamente în primele 48 de ore de la postarea anunțului de vânzare. Suporterii echipei ”fanion” au achiziționat abonamente la Tribuna I și II, la tribuna oficială, dar și în zona VIP.

CS Gaz Metan Mediaș și bilete.ro a scos la vânzare abonamente pentru sezonul competițional 2020/2021, iar cei interesați pot achiziționa unul dintre cele trei tipuri disponibile. Abonamentele vor fi livrate după data de 7 septembrie 2020.

Prețul abonamentelor:

  • Prețul unui abonament pentru întregul sezon la Tribuna 1 și 2, costă 100 lei.
  • Prețul unui abonament la tribuna oficială costră 500 lei.
  • Prețul unui abonament la fotoliile de la tribuna oficială ( zona VIP ) costă 1.000 de lei.

Toate abonamentele în zona VIP au fost vândute. La tribuna oficială mai sunt disponibile 92 de locuri libere, iar la tribuna I și II mai sunt disponibile 5.493 de locuri. La Tribuna a doua, zona de jos mai sunt disponibile 1234 de locuri disponibile.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet