Sâmbătă, 14 octombrie 2017, de la ora 16:30 se va disputa partida dintre Gaz Metan Mediaș și FC Viitorul Constanța, partidă ce constă pentru prima etapă din cadrul acestui retur de campionat.

În ultima etapă din turul campionatului, Gaz Metan Mediaș a reușit să obțină a doua victorie din acest sezon 2017-2018, scor 1-0 cu FC Botoșani. Medieșenii au reușit să obțină această victorie chiar în fața proprilor suporteri, grație lui Roberto Romeo care a marcat în minutul 66 al confruntări de la Mediaș.

De cealaltă parte, Viitorul lui Hagi a încheiat turul de campionat cu o demonstrație fotbal pe teren propriu. Viitorul a reușit să invingă fără nici un fel de problemă CSM Politehnica Iași, scor 5-2. Gheorghe Țucudean a marcat 4 goluri pentru Viitorul lui Hagi, în minutele 15, 40, 43 și 51. Aurelian Chițu și-a trecut și el în palamres un gol în minutul 44.

Gaz Metan Mediaș rămâne în continuare în subsolul clasamentului, cu 9 puncte în 13 partide disputate. FC Viitorul Constanța se află pe poziția a 8-a, cu 17 puncte obținute după 13 meciuri disputate.

Formația pregătită de către Cristian Pustai și-a aflat adversara din șaisprezecimile Cupei României

”Lupii Negri” vor întâlni un adversar aparent ușor, o formație din liga secundă, Metaloglobus București, nou-promovată în acest an în Liga a II-a. Gruparea de pe malul Târnavei Mari au evitat astfel echipe care ar putea pune probleme precum Dunărea Călărași, Pandurii Târgu-Jiu, Uta ARad, FC Argeș, Poli Timișoara, Chindia Târgoviște sau, mai ales, FC Hermannstadt care e lider în liga secundă.

Partida se va juca într-o singură manșă pe terenul bucureștenilor într-una din zilele 24, 25 sau 26 octombrie în funcție de opțiunile televiziunilor. Dacă jocul nu va fi transmis, ora de start va fi 14:30.

Publică un comentariu

Comentariu