După ce în etapa trecută Gaz Metan Mediaș a obținut victoria mult așteptată, scor 3-0 cu Juventus București, medieșenii joacă astăzi 2 iunie a. c, în deplasare, la Botoșani.

Startul partidei este programat pentru ora 18:30, iar meciul poate fi urmărit în DigiSport, DolceSport și TelekomSport.

În etapa trecută, alb-negri și-au îndeplinit obiectivul, au reușit să se salveze de la retrogradare după 3-0 cu Juventus București. Gruparea de pe malul Târnavei Mari, Gaz Metan Mediaș a învins echipa lui Marius Baciu grație golurilor marcate de către Mario Rondon care a reușit dublă și Marius Constantin.

”După un an de chin, de suferință mai ales în play-out, a venit și ultima etapă. Din fericire numai este așa de important rezultatul, adică este doar pentru a terminat pe un loc mai bun sau mai rău. Putem termina acest play-out pe trei, pe patru sau pe cinci. E bine că reușim să nu stăm cu stres în ultima etapă de la Botoșani” a declarat Cristi Pustai înaintea jocului cu Botoșani.

De cealaltă parte, FC Botoșani a avut un meci destul de greu pe terenul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Botoșaniul lui Enache a reușit totuși să obțină cele trei puncte puse în joc, după golul lui Jonathan Rodriquez după o lovitură de la 11 metri.

Elevii lui Pustai merg fără prea mari emoții la Botoșani, doresc să facă o impresie bună și de ce nu, de a obține cele trei puncte puse în joc.

Publică un comentariu

Comentariu