Duminică, 13 mai 2018, Gaz Metan Mediaș va juca în deplasare pe terenul celor de la Concordia Chiajna.

Având în vedere că terenul de la Chiajna este unul sintetic, va fi un meci destul de greu pentru elevii lui Cristi Pustai. Startul partidei este programat pentru ora 13:00.

Confruntarea dintre cele două echipe poate fi urmărită în direct pe Digisport, DolceSport și Telekomsport.

Medieșenii vor avea un joc destul de greu, având în vedere faptul că alb-negri au jucat joi, 10 mai 2018, la Mediaș în Cupa României cu FC Hermannstadt. Un meci spectaculos la Mediaș, în fața unui stadion aproape plin. Din păcate, Gaz Metan a ratat șansa de juca o finală de Cupă României, pierzând cu scorul de 2-3 cu Sibiul.

În etapa trecută din cadrul play-out-ului Ligii întâi, medieșenii au pierdut la Mediaș, scor 2-3 cu FC Dinamo București. În partidă cu alb-roșii, Gazului lui Pustai a făcut un joc foarte bun. De cealaltă parte, Concordia Chiajna a câștigat în deplasarea de la Sepsi, scor 0-2.

Gruparea de pe malul Târnavei Mari se află pe loc de baraj în acest moment, locul 6 în clasamentul play-out-ului, cu 21 de puncte. Chiajna se află peste Gaz Metan, însă la doar un punct distanță, 22 de puncte ocupând poziția a cincea.

Publică un comentariu

Comentariu