Duminică, 6 mai 2018, de la ora 18:00, Gaz Metan Mediaș primește vizita celor de la Dinamo București, într-un meci ce constă pentru prima etapă din returul play-out-ului.

Partidă dintre cele două echipe se va disputa pe stadionul” Municipal” din Mediaș, iar meciul poate fi urmărit în direct pe Digisport, Dolcesport și Telekomsport.

Gazul lui Pustai joacă în această etapă tot la Mediaș, în etapa trecută alb-negri au învins scor 2-1, formația pregătită de către Enache Constantin, FC Botoșani. Marius Constantin și Mario Rondon au fost marcatori Gazului Metan.

” Este un meci pe care îl abordăm ca toate celelalte la victorie. Încercăm să obținem punctele puse în joc, sunt foarte importante. Orice joc în play-out este important, puncte pot veni din ultimele trei jocuri sau din primele trei jocuri. Aș fi foarte bucuros să mergem pe lina victoriilor, să mai câștigăm încă un joc acasă” a declarat Cristi Pustai

De cealaltă parte, Dinamo București vine la Mediaș după ce în etapa trecută a pierdut în deplasare cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 2-0. Cu un stadion plin la Sfântu Gheorghe, alb-roșii nu a reușit să învingă formația antrenată de către Neageo Eugen.

Gaz Metan Mediaș ocupă în acest moment poziția a cincea în clasamentul play-out-ului ligii întâi, cu 21 de puncte. Dinamo București ocupă prima poziție a clasamentului cu 35 de puncte.

Publică un comentariu

Comentariu