Deoarece în contextul pandemiei cu Corona Virus meciul de fotbal dintre Gaz Metan Mediaș și FCSB se va desfășura fără spectatori, suporterii echipei medieșene, care vor urmări meciul din fața televizorului, au posibilitatea să achiziționeze bilete virtuale pentru a ajuta o familie săracă din Mediaș.
„Din păcate, nici de această dată, fanii nu vor putea încuraja echipa din tribune în contextul pandemiei de coronavirus. Pot fi însă alături de jucători şi pot susţine echipa, de acasă, din faţa televizorului, achiziţionând un bilet virtual la meci, în valoare de 10 lei.
Acțiunea va avea de această dată un caracter caritabil. Toate încasările obţinute din vânzarea biletelor virtuale vor fi direcţionate către o familie cu mai mulți copii din municipiul Mediaș, cu o situație materială dificilă.
Ne puteți ajuta să ajutăm la rândul nostru prin achiziționarea unui bilet virtual și printr-un gând bun care va ajunge cu siguranță la destinație!” se arată într-un comunicat de presă remis de Clubul Gaz Metan.

Publică un comentariu

Comentariu