FOTO arhivă

Gruparea de pe malul Târnavei Mari, Gaz Metan Mediaș mai are de disputa două partide în sezonul regulat al ligii întâi.

Alb-negri, joacă miercuri 2 martie 2022, cu Academica Clinceni în deplasare, iar ultimul meci din sezonul regulat se va disputa la Mediaș, împotriva lui Chindia Târgoviște. Din cauza problemelor financiare, Gaz Metan ar putea fi retrasă din campionat la finalul sezonului regulat.

Informaţia a fost oferită de jurnalistul Dan Filoti, la emisiunea Liga Digisport, în care a spus că a aflat din două surse că Gazul se va retrage din campionat după finalul sezonului regulat.

Astfel, implicaţiile sportive vor fi mai mici decât dacă s-ar fi întâmplat în timpul sezonului pentru că ar fi însemnat anularea tuturor rezultatelor din retur. Dar ar putea apărea probleme financiare.

Liga Profesionistă de Fotbal ştie de intenţia celor de la Gaz Metan de ceva vreme şi face tot posibilul să găsească soluţii astfel încât echipa să poată evolua şi în cele 9 partide din play-out.

„Da, informaţia este reală, dar nu este ceva apărut peste noapte. Toată lumea încearcă să găsească soluţii pentru a duce sezonul la capăt, inclusiv cei de la Gaz Metan”, a precizat pentru digisport.ro un apropiat al Ligii.

Publică un comentariu

Comentariu