FOTO arhivă

După ce a fost depunctată cu două puncte din cauza datoriei către Ronaldo Deaconu, clubul de pe malul Târnavei Mari, trebuie să se aștepte la o nouă depunctare.

Gaz Metan trebuia să plătească un total de 70.000 de euro către fostul tehnician al alb-negrilor, Mihai Teja și doi dintre membrii staff-ului alături de care a activat la Mediaș. Termenul limită a fost până la data de 17 februarie.

Depunctarea ar putea fi evitată doar printr-o minune – membrii comisiei au mai închis ochii în trecut atunci când dovada plății a fost făcută până la reunirea în plen (n.r. programată pe 23 februarie), chiar dacă termenul fusese depăşit. Astfel, medieșenii ar mai avea încă două zile la dispoziție pentru a nu fi depunctați cu alte 6 puncte, scrie DigiSport.

Până pe 25 februarie, Gaz Metan trebuie să-i achite 110.000 euro lui Ronaldo Deaconu pentru a evita o altă depunctare

Dacă, miercuri, Comisia de Disciplină din cadrul FRF va confirma scăderea celor şase puncte, Gaz Metan va mai avea doar 16 puncte în clasament, la fel ca Dinamo, iar cele două se vor afla la egalitate pe loc de baraj.

Numai că problemele Gazului vor continua şi alte două puncte vor fi luate dacă nu i se dau banii lui Deaconu până pe 25 februarie. Dacă fostul jucător nu îşi primeşte cei 110.000 euro, echipei îi vor fi luate alte două puncte!

Publică un comentariu

Comentariu