Joi, 17 mai 2018, de la ora 20:45, Gaz Metan Mediaș va juca pe teren propriu într-un meci ce se va disputa pentru etapa cu numărul 10 din cadrul play-out-lui Ligii întâi, cu FC Voluntari.

Partidă va fi una specială pentru gazde, asta deoarece vor bifa meciul cu numărul 400 pe prima scenă din România, iar meciul poate fi urmărit în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTv.

Gruparea de pe malul Târnavei Mari, Gaz Metan Mediaș și FC Voluntari s-au mai întâlnit de șapte ori în Liga 1, de trei ori s-au impus medieșenii, de două ori au câștigat ilfovenii, iar alte două jocuri s-au terminat la egalitate.

Joc bun făcut de alb-negri etapa trecută în deplasarea de la Concordia Chiajna, unde cele două echipe au terminat la egalitate, scor 0-0. De cealaltă parte, formația pregătită de către Adrian Mutu vine la Mediaș după ce și-a adăugat în palmares o înfrângere de pe teren propriu, scor 1-2 cu Sepsi OSK.

”Până la ultimul joc de la Botoșani, jucăm într-adevăr numai finale suntem în luptă directă cu toate echipele pe care le întâlnim. E un meci cu o încărcătură specială, sper ca și cu echipa din Voluntari să jucăm la victorie. Este important să câștigăm pentru a avea o șansă să evităm și locul de baraj.” a declarat Cristi Pustai

Fundașul Gazului Metan, Paul Pîrvulesc a vorbit și el despre partida de joi, 17 mai 2018, cu FC Voluntari

”Cred că suntem conștienți cu toți de importanța jocului cu Voluntari, urmată de un rezultat pozitiv la Timișoara înseamnă într-o proporție destul să mare ca noi să jucăm și anul viitor în Liga 1. Ar însemna foarte mult pentru noi pentru a obține cele trei puncte” a adăugat Paul Pârvulescu

Publică un comentariu

Comentariu