Sursă foto: prosport.ro

Gaz Metan Mediaș a jucat duminică, 26 noiembrie 2017 pe teren propriu împotriva celor de la FC Voluntari. Medieșenii și-au adăugat în palmares un nou rezultate de egalitate, scor 1-1.

Tehnicianul Cristian Pustai a început partida prin Greab, Romeo, Cristea, M. Constantin, Buşu, Danci, Neagu, Mitic, Curtean, Olaru și Chamed.

Primele minute ale jocului le-a aparținut celor de la FC Voluntari. Până la finalul primei reprize ambele echipe au încerc să deschidă scorul, însă tabela râmână neschimbată după cele 45 de minute scurse din joc. În repriza secundă, ocazie mare în favoarea oaspeților, Bălan a centrat la colţul scurt, Greab a scăpat balonul, dar spre norocul gazdelor mingea a lovit transversala. Minutul 73 le-a aparținut celor de la Gaz Metan Mediaș, Golubovic deschide scorul după o pasă a lui Darius Olaru. Este primul gol al gazdelor după trei etape de secetă. Două minute mai târziu, FC Voluntari egalează prin Bălan după o cursă a lui Gabriel Deac, care a trecut în viteză de apărarea adversă şi a trimis în faţa porţii, pentru colegul său.

Etapa viitoare, Gaz Metan Mediaș va juca pe terenul celor de la ACS Poli Timișoara. Partida este programată luni, 4 decembrie 2017, de la ora 18:00/

Publică un comentariu

Comentariu