FOTO: Arhivă

[ad_1]

Este vorba de doi tineri de 20 și respectiv 30 de ani, care în ultimele 17 luni au furat din mai multe gospodării de pe raza localității Gura Râului.

În data de 23 noiembrie, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Orlat au reușit identificarea a doi bărbați cu vârsta de 20, respectiv 30 de ani, domiciliați în loc. Gura Râului, bănuiți că, în noaptea de 21/22 noiembrie, au pătruns în anexele a două locuințe de pe raza localității de domiciliu de unde au sustras mai multe bunuri alimentare și unelte, creând un prejudiciu total de aproximativ 4.000 de lei.
În urma investigațiilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că, în perioada iulie 2016 – noiembrie 2017, cei doi ar fi sustras bunuri din alte cinci imobile de pe raza comunei Gura Râului.
Față de bărbatul în vârstă de 20 de ani, identificat și prins la domiciliu, s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând ca, în data de 24 noiembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. În continuare, se fac cercetări în vederea prinderii bărbatului de 30 de ani și aplicarea măsurilor legale în consecință. foto: arhivă

Source

[ad_2]

Source link

Publică un comentariu

Comentariu