În cadrul etapei cu numărul 11 a Ligii întâi, Gaz Metan Mediaș întâlnește pe teren propriu Astra Giurgiu. Acestă confruntare este programată joi, 21 septembrie 2017, de la ora 18:30 și poate fi urmărit în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTv.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 16 ori în Liga 1, de patru ori au câştigat ardelenii, de cinci ori s-au impus astralii, iar șapte jocuri s-au terminat la egalitate.

Gaz Metan Mediaș revine pe teren propriu după o înfrângere usturătoare din partida de pe terenul celor de la FCSB, scor 4-0. Înaintea acestei confruntări, alb-negri ocupă peultima poziție a clasamentului Ligii întâi cu 4 puncte. De cealaltă parte, Astra Giurgiu vine la Mediaș după o victorie obținută pe teren propriu scor 3-1 în fața celor de la FC Viitorul Constanța. Giurgiuvenii au marcat prin Silviu Balaure, Alexandru Ioniță și Anatole Bertrand.

Acestă confruntare va fi condusă de către arbitrul Coza Ionuț, iar asistenții acestei confruntări sunt Miriuță Daniel și Marica Mihai. Observatorul acestei partide este Salomir Marian din Cluj Napoca.

Publică un comentariu

Comentariu