Ora de Mediaș
Știri în direct

Gazul nu vrea să îl vândă pe Olaru la Becali. Deocamdată…

Clubul Sportiv Gaz Metan Mediaș nu vrea să îl vândă pe Darius Olaru la FCSB, deocamdată.

După victoria de la Iaşi, Gigi Becali a spus că vrea cu orice preţ să-l transfere pe Darius Olaru (20 de ani), dar Cristi Pustai nu se grăbeşte să-l vândă pe puştiul aflat pe radarul lui Mirel Rădoi pentru EURO 2019.

După victoria de la Iaşi, Gigi Becali a spus că vrea cu orice preţ să-l transfere pe Darius Olaru (20 de ani), dar Cristi Pustai nu se grăbeşte să-l vândă pe puştiul aflat pe radarul lui Mirel Rădoi pentru EURO 2019.
„Înainte au mai fost contacte, dar trebuie să fie şi ceva scris. Dacă va veni o ofertă scrisă, vom analiza. Acum iar urmează săptămâna premergătoare meciului cu FCSB… Acum nici nu este perioadă de transferuri. O să se reia toate aceste discuţii în iarnă. Noi nu suntem chiar constrânşi să vindem un jucător, ne-am reorganizat. FCSB e un brand, dar nu e cazul să vorbim de Olaru în acest moment. O să vină o perioadă de transferuri, când se vor putea discuta oferte clare. Oricine poate solicita un transfer, dar putem discuta concret numai când vine o ofertă. În momentul ăsta sunt mai multe cluburi interesate. Şi din străinătate. E un jucător care se poate vinde, însă acum trebuie să găsim momentul oportun. Avem mare încredere în el. Urmează un Campionat European unde jucătorii sunt expuşi, unde s-ar putea să-i crească cota. A intrat la meciul cu Belgia şi a doua zi am primit un telefon”, a spus Cristi Pustai, în cadrul emisiunii ProSport Live.

Olaru se gândeşte la o eventuală plecare la FCSB, dar e conştient că ar putea face mai rapid un pas spre vestul Europei:

„Cred că fiecare jucător îşi doreşte să ajungă mai sus, dar vom vedea pe viitor. (n.r. întrebat dacă FCSB este o variantă de nerefuzat) Normal, nu e de refuzat, dar eu încerc să-mi fac treaba aici şi vom vedea pe viitor”, declara Darius Olaru la începutul lunii noiembrie.

Darius Olaru a devenit un om de bază la Gaz Metan, pentru care a adunat 13 meciuri în actualul sezon. Un gol şi două pase decisive şi-a trecut în cont Olaru, jucător crescut de mic la clubul din Mediaş. Conform Transfermarkt, Darius Olaru e cotat la 500.000 de euro. După 16 etape, Gaz Metan ocupă locul 5 în Liga 1 Betano, cu 26 de puncte. Astra e prima echipă sub linia playoff-ului, pe locul 7, cu 20 de lungimi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet