Ora de Mediaș
Știri în direct

Gazul nu vrea să îl vândă pe Olaru la Becali. Deocamdată…

0

Clubul Sportiv Gaz Metan Mediaș nu vrea să îl vândă pe Darius Olaru la FCSB, deocamdată.

După victoria de la Iaşi, Gigi Becali a spus că vrea cu orice preţ să-l transfere pe Darius Olaru (20 de ani), dar Cristi Pustai nu se grăbeşte să-l vândă pe puştiul aflat pe radarul lui Mirel Rădoi pentru EURO 2019.

După victoria de la Iaşi, Gigi Becali a spus că vrea cu orice preţ să-l transfere pe Darius Olaru (20 de ani), dar Cristi Pustai nu se grăbeşte să-l vândă pe puştiul aflat pe radarul lui Mirel Rădoi pentru EURO 2019.
„Înainte au mai fost contacte, dar trebuie să fie şi ceva scris. Dacă va veni o ofertă scrisă, vom analiza. Acum iar urmează săptămâna premergătoare meciului cu FCSB… Acum nici nu este perioadă de transferuri. O să se reia toate aceste discuţii în iarnă. Noi nu suntem chiar constrânşi să vindem un jucător, ne-am reorganizat. FCSB e un brand, dar nu e cazul să vorbim de Olaru în acest moment. O să vină o perioadă de transferuri, când se vor putea discuta oferte clare. Oricine poate solicita un transfer, dar putem discuta concret numai când vine o ofertă. În momentul ăsta sunt mai multe cluburi interesate. Şi din străinătate. E un jucător care se poate vinde, însă acum trebuie să găsim momentul oportun. Avem mare încredere în el. Urmează un Campionat European unde jucătorii sunt expuşi, unde s-ar putea să-i crească cota. A intrat la meciul cu Belgia şi a doua zi am primit un telefon”, a spus Cristi Pustai, în cadrul emisiunii ProSport Live.

Olaru se gândeşte la o eventuală plecare la FCSB, dar e conştient că ar putea face mai rapid un pas spre vestul Europei:

„Cred că fiecare jucător îşi doreşte să ajungă mai sus, dar vom vedea pe viitor. (n.r. întrebat dacă FCSB este o variantă de nerefuzat) Normal, nu e de refuzat, dar eu încerc să-mi fac treaba aici şi vom vedea pe viitor”, declara Darius Olaru la începutul lunii noiembrie.

Darius Olaru a devenit un om de bază la Gaz Metan, pentru care a adunat 13 meciuri în actualul sezon. Un gol şi două pase decisive şi-a trecut în cont Olaru, jucător crescut de mic la clubul din Mediaş. Conform Transfermarkt, Darius Olaru e cotat la 500.000 de euro. După 16 etape, Gaz Metan ocupă locul 5 în Liga 1 Betano, cu 26 de puncte. Astra e prima echipă sub linia playoff-ului, pe locul 7, cu 20 de lungimi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata