Guvernul României, prin Autoritatea pentru Digitalizarea României, anunță că, împreună cu un ONG, a lansat, platforma online COVID-19 Știri Oficiale (stirioficiale.ro), unde vor fi publicate știri și conferințe online referitoare la situația legată de coronavirus, scrie Mediafax. 

„Operaționalizarea Autorității pentru Digitalizarea României și digitalizarea Secretariatului General al Guvernului sunt priorități ale mandatului meu deoarece ne dorim ca prin informatizarea administrației publice să reconstruim încrederea în instituțiile statului. În această perioadă, în care populația este greu încercată, este esențial ca oamenii să fie foarte bine informați, din surse oficiale și verificate. În acest sens, a fost lansată platforma online COVID-19 Știri Oficiale, al cărei obiectiv principal este combaterea dezinformării și a fake news-urilor”, a declarat secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase.

Potrivit unui comunicat transmis de Grpul de Comunicare Strategică, marți, platforma online COVID-19 Știri Oficiale centralizează doar informații din surse sigure, precum comunicatele oficiale ale Grupului de Comunicare Strategică constituit de Guvernul României, hotărârile Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență și…

Citește în stiri din România

Publică un comentariu

Comentariu