[ad_1]

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au reținut joi un bărbat bănuit că, în data de 11 septembrie 2017, ar fi sustras o tabletă și suma de 120 de lei dintr-un autoturism parcat în municipiul Mediaș.

În cauză a fost deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
Ca urmare a activităților operative desfășurate de către polițiștii BIC Mediaș, în data de 11 ianuarie, s-a reușit identificarea și prinderea unui bărbat în vârstă de 39 de ani, domiciliat în orașul Dumbrăveni, bănuit că, în data de 11 septembrie 2017, în jurul orei 23,00, ar fi folosit chei potrivite pentru a deschide un autoturism parcat pe strada Cibin, din care ar fi sustras o tabletă și suma de 120 de lei.
Față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii 24 de ore, urmând ca, în data de 12 ianuarie a.c., să fie prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
Cercetările continuă în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a bărbatului, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Sibiu.

Source

[ad_2]

Source link

Publică un comentariu

Comentariu