Doi bărbați din Alba au fost reținuți după ce au fost prinși la furat la Gura Râului. Hoții au furat bani și bijuterii în valoare de 80.000 de lei.

”La data de 22 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săliște au reținut doi bărbați în vârstă de 25, respectiv 36 de ani, din județul Alba, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Cei doi sunt bănuiți că, în cursul zilei de 17 martie a.c., ar fi pătruns într-un imobil de pe raza localității Gura Râului, de unde ar fi sustras bani și bijuterii, valoarea prejudiciului creat ridicându-se la suma de 80.000 de lei.

În cadrul cercetărilor efectuate în dosarul penal, la data de 22 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săliște, cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Alba și sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște, au efectuat 2 percheziții domiciliare pe raza județului Alba, ocazie cu care au fost ridicate mai multe bunuri susceptibile a proveni din comiterea de infracțiuni.” transmite Elena Walter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii celor doi bărbați pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Orașului Săliște, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște.

Publică un comentariu

Comentariu