Marți, în jurul amiezii, un bărbat de 68 de ani, din județul Mureș a fost prins la volanul unui autoturism pe Drumul Național 14, în zona localității Șaroș pe Târnave.

”Marți, 23 mai a.c., în jurul orei 12:00, în timp ce acționau în localitatea Șaroș pe Târnave, pe linia prevenirii și combaterii încălcării normelor legale privind viteza de deplasare a autovehiculelor, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit un autoturism condus pe DN 14 de către un bărbat în vârstă de 68 de ani, din județul Mureș, după ce conducătorul auto a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 82 km/h. ” transmite Elena Walter, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, polițiștii medieșeni au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Publică un comentariu

Comentariu