Fără îndoială că secţiunea de pariuri sportive este o parte importantă pentru oricare cazino unde ai alege să îţi testezi şansa. Sunt prezente aici toate sporturile de pe această planetă aşa că este foarte probabil să îţi găseşti şansa de a deveni profitabil.

Ai auzit în mod sigur despre pariuri sportive care au adus pariorilor chiar milioane de euro şi te-ai imaginat şi tu în această postură. Nu este imposibil, însă dacă vrei să fi un parior de succes trebuie să ţi cont de sfaturile de mai jos şi dacă este posibil să le aplici de fiecare dată.

Cercetează înainte de a paria pe un joc

Deşi nu ai crede, cota 2 este cea mai jucată de către pariorii din orice domeniu sportiv. Este un număr plin care place dar care contribuie mai ales la mărirea unui câştig. Şi chiar dacă alegi să joci un singur eveniment cu această cotă ştii că în caz de reuşită ai dublat garantat pariul depus.

Dar dacă o mai şi ai de mai multe ori pe un bilet de pariuri sportive şi o bifezi cu verde de fiecare dată atunci eşti eligibil pentru câştigarea unui premiu substanţial. Însă oricât de apetisantă ar fi aceasta cotă nu este bine să te ghidezi doar după ea atunci când alegi evenimente sportive.

Statistici și grafice

Ideea de bază este că trebuie să faci cel puţin o minimă muncă de informare şi să te convingi că merită cu adevărat să o pui pe un bilet. Şi cum poţi să faci acest lucru? Studiind întotdeauna statisticile pre-meci şi orice alte informaţii legate de evenimentul cu această cotă.

Orice informaţie se poate dovedi extrem de preţioasă deci încearcă să studiezi cât mai multe cu putinţă. Începe cu rezultatele directe dintre cele 2 echipe şi observă care este raportul de victorii versus înfrângeri.

Nu te limita doar la această informaţie, intră şi pe presa sportivă şi afla noutăţile de moment. Poţi vedea în acest fel care sunt indisponibilităţile, dacă lotul s-a mărit cu jucători valoroşi sau dacă jucătorii de bază nu pot participa la joc.

Şi chiar dacă ţi-ai format deja o părere asupra pronosticului pe care vrei să pariezi, nici atunci nu te grăbi. Există site-uri de specialitate unde jucători cu experienţă discută liber şi mai ales fără să te coste bani despre aceste informaţii.

Cum sunt jucătorii cu experienţă în domeniu aceste informaţii sunt trecute prin intelectul lor propriu şi în final se dă tot de către ei soluţia optimă de pariere. Şi dacă această soluţie coincide cu a ta de abia atunci pune evenimentul pe un bilet de pariuri şi lansează-l în online.

Trebuie însă să te atenţionăm ca şi aşa nu ai garanţia că evenimentul pe care ai pariat o să îţi aducă câştigul scontat. Nu uita că şi pariurile sportive sunt jocuri de noroc aşa că încearcă să pariezi întotdeauna cât mai responsabil cu putinţă.

Nu paria pe bază emoţională

Majoritatea pariorilor sportivi au un sport preferat unde îşi testează destul de des şansele de a bifa cu verde un bilet de pariuri. Şi în mod cert că sportul preferat aduce după el şi o echipă de suflet a pariorului, pe care o vrea cât mai sus în orice clasament.

Şi în acest moment, dacă te identifici în acest caz, eşti pasibil pentru săvârşirea celei mai mari erori a unui parior, adică parierea pe ea. Dacă ai făcut acest lucru eşti mai mult ca sigur sortit eşecului, pentru că ai pariat emoţional şi nu pe baza unor date concrete.

Explicaţia este una simplă, te-ai lăsat purtat de valul de emoţie şi nu ai mai ţinut cont de regulile corecte de a construi un pariu. Ori prima regulă considerată a fi de aur în pariurile sportive este aceea să nu pariezi niciodată fără să te informezi în prealabil, regulă pe care ai încălcat-o flagrant.

Şi ce dacă este vorba despre echipa ta de suflet, tu eşti cel care decartează banii pe biletul de pariuri şi tot tu eşti cel care suportă consecinţele unei pierderi. Este totodată de înţeles şi faptul că tinzi întotdeauna să supraestimezi echipa ta favorită, tocmai datorită ataşamentului emoţional pe care i-l porţi.

Dar încearcă măcar să te detaşezi emoţional de echipa ta de suflet şi să o tratezi ca pe oricare alta pe care vrei să pariezi. Şi ca să faci acest lucru aplică tot ceea ce făceai cu brio până acum, informează-te, consultă statistici şi de abia după ia o decizie.

Nimeni nu îţi interzice să pariezi pe echipa pe care o ai la suflet dar nu face acest lucru prea des pe un bilet de pariuri. Respectă deci regula de aur a unui parior şi  chiar dacă este vorba de echipa pe care o iubeşti ia o decizie după ce faci verificările uzuale.

Gândeşte–te întotdeauna la mărimea pariului

Deşi un bilet de pariuri sportive se poate lansa cu numai 1 RON, există întotdeauna tentaţia de a pune pe un bilet sume considerabile. Tocmai ce a debutat un campionat renumit sau poate s-a dat startul competiţiilor europene şi mondiale.

Nu contează sportul care face obiectul acestor competiţii, contează doar că tu să îţi păstrezi capul pe umeri şi să nu te laşi purtat de euforie. Este uşor în acest caz să te crezi atotputernic şi să ai impresia că ai şi încasat banii pe bilet. Şi pentru că vrei şi adrenalină eşti în faza în care pui bani mulţi pe un asemenea bilet.

Greşeala a fost făcută şi constaţi mai repede decât ţi-ai dori că bugetul tău pe nu ştiu câte zile de pariere s-a epuizat într-un minut. Singurul sfat în acest caz este ca întotdeauna să laşi creierul să dicteze inimii şi să pariezi întotdeauna cerebral.

Concluzie

Pariurile sportive reprezintă o oportunitate de a-ţi pune în valoare cunoştinţele despre un sport în dorinţa de a avea parte de un succes financiar. Nu te lăsa însă purtat de euforie, cercetează întotdeauna înainte de a paria, gestionează cu atenţie bugetul personal de joc şi în mod cert că vei avea parte de ceea ce îţi doreşti.

 

 

 

 

 

 

Publică un comentariu

Comentariu