Grpul de Comunicare Strategică (GCS) a anunțat, marți, șase noi decese din cauza coronavirusului. În total, sunt 78 de morți pe teritoriul României.

GCS anunță că patru dintre decese au fost la pacienți internați în Secția medicală, iar două în Gastroenterologie, din Spitalul Județean Suceava.

Unui bărbat de 62 ani, din județul Suceava, i s-au recoltat probe în 25 martie și a fost confirmat în 31 martie, însă bărbatul a murit în 25 martie. Unei femei de 69 ani, din județul Suceava, i s-au recoltat probe în 25 martie și a fost confirmată în 31 martie. Femeia a murit în 27 martie. Un alt bărbat de 68 de ani a murit în 28 martie. Lui i s-au recoltat probe în 25 martie și a fost confirmat virusul în 31 martie. Decesul al 76-lea s-a produs în cazul unui bărbat de 57 de ani, pentru care s-au recoltat probe în 26 martie, la Spitalul din Suceava. Acesta a fost confirmat în 28 martie și a muirt în 30 martie. Aceste decese s-au înregistrat în Secția Medicală a Spitalului Județean de Urgență Suceava.

Totodată, o femeie de 82 de ani, din județul Suceava, a murit în 30 martie. Pentru ea s-au recoltat probe în 26 martie și a fost confirmată în 28 martie. Încă o femeie de 64 de ani, din județul Suceava, a murit în 26 martie. Ei i s-au recoltat probe…

Citește în stiri din România

Publică un comentariu

Comentariu