În cursul nopții, în jurul orei 23, pompierii medieșeni au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit pe strada Gheorghe Lazăr.

”În cursul nopții, în jurul orei 23, pompierii din cadrul ISU Sibiu s-au mobilizat cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, ca urmare a producerii unui incendiu la mansarda unei locuințe din municipiul Mediaș, strada Gheorghe Lazăr.

Incendiul s-a manifestat cu flacără la o parte din acoperiș si mansardă. Pompierii au localizat si lichidat prompt incendiul, înainte să se extindă la restul locuinței. Nu au fost afectate locuințele învecinate. A ars aproximativ 40% din suprafața acoperișului și a mansardei, precum și bunurile aflate în zona focarului, iar restul mansardei a fost degradată de fumul degajat.” a declarat purtătorul de cuvânt la ISU Sibiu, Andreea Ștefan.

Cauza probabilă a producerii situației de urgență a fost coșul de fum al șemineului neizolat corespunzător și amplasat în apropierea materialelor lemnoase din construcția locuinței.

Publică un comentariu

Comentariu