Ora de Mediaș
Știri în direct

ÎNCEPE ȘCOALA – Cât vor plătii elevii din jurul Mediașului abonamentul pentru navetă

Începând de luni, 14 septembrie 2020, transportul public care leagă Mediaşului de localităţile din jur vor fi reluate, anunță operatorul de transport RO-TIR.

”Ceea ce vă putem transmite este că se va asigura transportul muncitorilor pentru 3 schimburi și pentru elevi, conform oralului de funcționare a școlilor. Elevi beneficiază de abonamente gratuite conform legislației în vigoare, decontarea lor urmând să se facă conform aceeaşi legi.” transmite Adrian Rațiu, managerul RO-TIR.

Listă tarif
Mediaș – Bazna, prețul unui bilet este 10 LEI, iar abonamentul pe o lună întreagă este de 230 lei. Cei care îşi vor face abonament pe jumătate de lună, vor scoate din buzunar 115 lei.

Mediaș – Blăjel, un bilet costă 8 lei, iar abonamentul pe o lună întreagă este 180 lei. Cei care îşi fac abonament pentru jumătate de lună, vor plăti 90 lei.

Mediaș – Boian, elevii care fac naveta de la Boian spre Mediaș, vor plăti pentru un bilet 12 lei, iar abonamentul lunar este de 245 lei. Elevii și muncitorii din Circiu, vor plăti 230 lei pentru un abonament integral, iar preţul unui bilet Circiu – Mediaș, costă 10 lei.

Mediaș – Dârlos, un bilet costă 8 lei, iar abonamentul integral este 185 lei. Navetiștii care vin din Motiș, trebuie să plătească 245 de lei pentru un abonament integral, iar preţul unui bilet este de 13 lei.

Copșenii care studiază sau lucrează în Mediaș vor plăti 185 lei pentru un abonament integral, iar prețul unui bilet este de 8 lei. Cei din Valea Viilor, vor plăti 10 lei pentru un bilet iar costul unui abonament pe întreaga lună este de 230 lei.

Navetiștii care vin ţin Soroștin și Tapu, trebuie să plătească 340, respectiv 280 lei pentru un abonament integral. Biletul pentru o cursă Mediaș – Șoroștin, Tapu costă 17, respectiv 14 lei.

Mediaș – Șeica Mică, prețul unui abonament integral este de 240lei, iar preţul unui bilet costă 12 lei. Cei din Târnava vor scoate din buzunare 135, respectiv 125 de lei Târnava RAM. Iar preţul unui bilet este de 7, respectiv 6 lei.

Navetiștii din Velț vor plătii 230 lei pentru un abonament integral, iar cei din Geacăș vor trebui să scoată din buzunar 265 de lei. Elevii sau muncitorii din Alma care lucrează în Mediaș vor plăti 240 de lei pentru un abonament lunar la transport.

Navetiștii din Ațel, plătesc 245 de lei pentru abonamentul la transport lunar, iar cei din Brateiu vor scoate din buzunar 125 de lei, pentru un abonament integral.

Mediaș – Dupuș, navetiștii vor plăti 220 lei pentru un abonament valabil 30 de zile, iar prețul unui bilet este de 9 lei. La Șmig, prețul abonamentelor este de 245 lei, iar 12 lei este prețul unui bilet. Locuitorii din Moșna care fac naveta la Mediaș, vor plăti 200 lei pentru un abonament lunar, iar costul unui bilet este de 8 lei.

Locuitorii din Nemșa și Richis plătesc 240, respectiv 280 lei pentru un abonament lunar, iar prețul unui bilet este de 14, respectiv 17 lei. Navetiștii din Biertan și Saros vor scoate din buzunar 270, respectiv 245 de lei pentru un abonament lunar.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet