Ștrandul din Mediaș, chiar singurul din oraș, va fi deschis până la sfârșitul lunii septembrie, dacă vremea că continuă să fie frumoasă, transmite Cosmin Todea pentru Ora de Mediaș.

”La începutul pandemiei am luat în calcul și varianta să nu deschidem, însă, cu speranța că o să deschidem cel puțin în luna august. Angajații s-au bucurat pentru că au putut veni la muncă și, cu siguranță toți au fost mai precauți, mai atenți la igiena personală. Au înţeles, deși le-a fost destul de greu, că mănușile trebuie purtate pentru siguranța lor și pentru a celorlalți.” spune Cosmin Todea, administratorul Reya.

În mare parte s-au respectat măsurile impuse
”Deși există întotdeauna și excepții, în mare parte s-au respectat măsurile impuse. Cred că fiecare dintre noi am devenit mai responsabili și am înţeles că dacă ne protejăm pe noi îi protejăm și pe cei din jurul nostru”

Scăderea încasărilor din cauza mai multor factori
”Pentru noi, ca și pentru toată lumea dealtfel, a fost un an atipic, plin de incertitudine. A fost nevoie să luăm, în timp scurt, tot felul de măsuri noi necesare atât pentru protecția angajaților cât și pentru protecția clienţilor, să ne adaptăm la noile cerințe legislative. Comparativ cu anul trecut, evident că s-a înregistrat și o scădere a încasărilor, și aici au fost implicați mai mulţi factori: sezonul mai scurt, vremea ploioasă la început de sezon dar și un număr mai mic de clienți” spune administratorul Reya, Cosmin Todea pentru Ora de Mediaș.

Publică un comentariu

Comentariu