INDECA Business, compania cu sediul în Sibiu, cunoscută pentru pachetele salariale atractive pe care le oferă angajaților săi, își arată încă o dată susținerea pentru comunitatea sibiană. Anul acesta, echipa aleargă pentru mai multe cauze importante la Maratonul Internațional al Sibiului. În plus, compania vine și cu o veste bună! Dacă ești vorbitor de limba germană și cauți un job plătit de la 8.500 de lei brut pe lună, află că INDECA face angajări. CV-urile se pot depune la recrutari.sibiu@indeca-business.de, prin platforma Ejobs sau chiar pe pagina de Facebook Indeca Business România.

Angajații companiei INDECA Business sprijină cauzele comunității sibiene și aleargă la Maratonul Internațional Sibiu. Aceștia știu cât de importante sunt proiectele prezentate de asociațiile și ONG-urile înscrise, astfel că s-au alăturat pentru a le susține.

 Angajații înscriși aleargă pentru diferite cauze. Alina Munteanu, de exemplu, va alerga pentru proiectul „Vocea Spartacus” al Grupului de inițiativă Spartacus. Amalia Droc, Iulia Soima și Mircea Radu Hususan susțin cauza Asociației Educatism, „Autismul – o călătorie de mii de kilometri”. Andrei Popescu se numără și el printre angajații INDECA și va alerga la maraton pentru cauza „Oferă o bucurie unui copil special!” a fundației Un copil, o speranță. Betina Nasca-Lutsch, Claudia Pop, Maria Diana Ditoiu și Cristina Bara vor alerga pentru „WeHelp Hospice Copii – Monitoare pentru funcții vitale!”, o cauză a Asociației Wehelp. Bogdan Schuller și Mihai Span s-au înscris la maraton pentru a susține educația copiilor nevoiași alături de Asociația Drag de bine. Călin Crăciun este alături de Asociația Tură în Natură Sibiu și aleargă pentru remarcarea traseului de cicloturism Mocănița – Valea Hârtibaciului, iar Dariana-Ioana Bucurenciu va alerga pentru amenajarea unui parc pentru copii în Săcădate. Dimitrie Bogdan Miulescu Prorocu s-a alăturat Asociației SUS INIMA și va alerga pentru cauza „Masă caldă pentru beneficiarii SUS INIMA”. Patricia Frătici și-a propus să alerge pentru proiectul „ROBO-SCHOOLS – alfabetizăm tehnologic copiii din Sibiu” înscris de Asociația Colegiul Brukenthal Sibiu, iar Remus Tiberiu Costache susține Asociația Prietenii Mocăniței și aleargă pentru proiectul „Un tron pe peron”. Ruben-Felix Onitiu, și el angajat al companiei INDECA, vine în sprijinul Asociației Pasionați de Tehnologie și va alerga pentru proiectul „Robo-Kids”.

Angajații INDECA Business au acceptat provocarea și se vor dedica pentru a susține cauzele în care cred. Experiența lor este cu atât mai specială cu cât vor reuși să aducă bucurie, prin alergare, și altor oameni. Poți susține și tu alergătorii din echipa INDECA, donând pe site-ul maratonsibiu.ro/inscriere-sustinator/, sau îi poți susține direct din interiorul echipei, dacă decizi să aplici pentru un job la INDECA. Echipa se mărește și mai sunt încă posturi diponibile!

 Cauți un job bine plătit? Hai la INDECA!

Job part time sau full time, cu salariu atractiv, lucrând într-un birou în inima orașului, având posibilitatea să îți stabilești programul după bunul plac – sunt doar câteva dintre beneficiile pe care le au angajații INDECA Business.

INDECA, cunoscută pentru serviciile de consultanță pe care le oferă companiilor precum DHL – Deutsche Post sau OBI, are planuri mari și în 2023, motiv pentru care își mărește echipa. Sunt disponibile 150 de posturi pe limba germană, agenți front-office și back-office. Salariile entry-level încep de la 8.500 de lei brut pe lună, iar lista beneficiilor pe care le poți avea este luuungă! Un aspect important este acela că te poți angaja și dacă nu ai experiență în acest domeniu.

Dacă vorbești limba germană, și îți dorești să lucrezi în centrul orașului, într-un mediu plăcut, pe un salariu extrem de atractiv și cu un program de lucru extrem de flexibil, poți trimite CV-ul prin e-mail la adresa recrutari.sibiu@indeca-business.de, la numărul de telefon 0722 356 738, pe site-ul Ejobs și chiar prin platforma Facebook Indeca Business Romania.

Publică un comentariu

Comentariu