Activitatea Bisericii Evanghelice Sf. Margareta din Mediaș este în prezent, puțin diferită de ceea ce cunoșteam până acum. În contextul pandemiei, s-a cerut o restructurare, o nouă gândire și noi drumuri, pe care Biserica nu le cunoștea până anul acesta.

Cu toate acestea, reprezentanții Bisericii Evanghelice, anunță in exclusivitate pentru Ora de Mediaș, că și anul acesta, vom avea parte de  Concertul Ecumenic de Crăciun ediția a 21-a, de slujbă și de un Musical pentru copii, dar vor fi online.

Există deja și un program bine stabilit.

– 16 Decembrie de la ora 18, online, Concertul Ecumenic de Crăciun.
– 20 Decembrie, de la ora 10, slujba online conectată cu Bisericile partenere din Germania, cu enoriașii medieșeni din Germania, cu episcopul Reinhard Guib.
– 23 Decembrie, de la ora 17, online, un Musical pentru copii.
” Anul acesta nu ne vom putea întâlni să savurăm împreună Concertul Ecumenic de Craciun, editia a 21-a.
Și totuși am găsit o soluție !!!
Îl vom concepe online. Fiecare cor va fi putea văzut și auzit in data de 16 Decembrie,de la ora 18, dată la care a fost programat concertul. Cine nu s-a abonat incă pagina de Facebook „Orgelsommer Medias” https://www.facebook.com/Evangelische-Kirche-Mediasch-Biserica-Evang-Sf-Margareta-104613797842921 mai are timp sa o facă până atunci. Cei care nu au Facebook vor găsi pe Youtube, canal la care va rugăm să vă abonați: https://www.youtube.com/channel/UCM9npwiv4bRkmoHYGOkt18g
Ceea ce ne face într-adevăr fericiți, nu se poate cumpăra: aerul, soarele, natura, un zâmbet, iubirea, respectul, prietenia, răbdarea. Acum e timpul să învățăm din nou ce am uitat, să ne amintim de ceea ce ne-a învățat Isus Hristos cu venirea lui pe Pământ. Ce e altceva Magia Sarbatorilor de Iarna, decât să dăm Lumina, pe care am primit-o, mai departe, copiilor nostri, soției, soțului, bunicilor, prietenilor, vecinilor, comunității în care trăim, orașului nostru.Dragi medieșeni, în aceste vremuri incerte, vă doresc din suflet să rămâneți sănătoși, sa căutați frumosul și binele.Sărbători fericite și binecuvântate vă dorește Biserica Evanghelica Mediaș ” a declarat în exclusivitate pentru Ora de Medias, Doamna Edith Hajnalka Toth, Organista Bisericii Evanghelice C.A. Mediaș .

Publică un comentariu

Comentariu