Alex Bodi a afișat mereu luxul în care trăiește. Înainte de arestare și-a sporit averea cu câteva investiții pe care le-a făcut chiar în Mediaș orașul natal. Potrivit cancan.ro, Hotelul Central și fostul cinematograf al orașului ar cumpărate de Bodi.

Din câte se pare, pe lista achiziților recente realizate de afaceristul acuzat de proxenetism și trafic de persoane s-ar afla și un castel situat pe raza localității Sighișoara, pe care acesta l-ar fi cumpărat în parteneriat cu șeful și mentorul său Joseph, bărbatul cunoscut în lumea bună drept ”Prințul criptomonedelor”

Averea lui Alex Bodi, în vizorul procurorilor antimafia

Procurorii DIICOT inventariază averea lui Alex Bodi, dar și a celorlalți membri ai grupării criminale din care acesta ar fi făcut parte. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar putea rămâne, astfel, fără bunurile înregistrate pe numele său, dacă se va dovedi că au fost achiziționate cu bani obținuți din comiterea de infracțiuni sau vor trebui vândute pentru recuperarea prejudiciului reclamat de presupusele sale victime, arată jurnaliștii de la Gândul.ro.

VEZI AICI CE AVERE ARE ALEX BODI ȘI CUM A FĂCUT BANII

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, procurorii au început să strângă informații cu privire la bunurile deținute de membrii grupării organizate, conduse de temutul lider interlop sibian Adrian Tâmplaru, din care ar fi făcut parte și Alex Nicolae Bodi.

Procurorii DIICOT au stabilit, până acum, că o mare parte din sumele de bani obținute de pe urma femeilor traficate în străinătate ajungeau la liderul Adrian Tâmplaru, care le-ar fi investit în diverse imobile din țară și străinătate. Astfel, acesta și-a cumpărat mai multe apartamente și o pensiune în Sibiu, dar a a deschis și un restaurant, în Germania, pe care l-a denumit Hermannstadt Grill Haus.

În același timp, susțin anchetatorii, la fel ar fi procedat majoritatea membrilor grupării, care au investit, în special, în zona imobiliară, chiar dacă și-au cumpărat și mașini scumpe.

În ce-l privește pe Alex Bodi, acesta afișa în spațiul public o avere uriașă. Ca urmare, anchetatorii urmează să stabilească dacă aceasta ar fi fost obținută ca urmare a comiterii de infracțiuni, în vederea punerii sechestrului asigurător.

Alex Bodi, parc auto de colecție!

Despre fostul soț al Biancăi Drăgușanu presa a relatat de-a lungul timpului că deține mai multe vile, la Mediaș și județul Ilfov, așa cum este imobilul din care a fost ridicat de trupele speciale. În același timp, despre acesta au existat zvonuri că ar deține o casă și la Monte Carlo, pentru care ar fi achitat numai puțin de două milioane de euro.

Una din mașinile de lux ale lui Alex Bodi este înmatriculată în Sibiu

În paralel, Bodi deține și o colecție impresionată de mașini de lux, cele mai multe modele foarte rare. Acesta și-ar fi achiziționat, recent, un autoturism de teren Lamborghini Urus, însă ar mai deține un Lamborghini Aventador SV, care este unul dintre cele 500 de exemplare existente în lume, dar ar mai avea și un Ferrari Pista 488, un Rolls-Royce Wraith, un Mercedes-Maybach, un Mercedes-AMG și un Bugatti Chiron.

Source: Investiții de milioane făcute de Alex Bodi în mai multe locații din Mediaș